ЧЗВ

Най-често задавани въпроси

Най-често задавани въпроси

ДАЛИ NONACNE Е БЕЗОПАСЕН ЗА МОЕТО ЗДРАВЕ?

Да. Nonacne е изцяло безопасен за здравето, а неговото приложение не предизвиква никакви странични ефекти. Защо? Защото тази добавка е създадена на базата единствено на натурални съставки, използвани широко в билкарството, които по никакъв начин не влияе негативно на организма.

КАКВИ СЪСТАВКИ СЪДЪРЖА NONANCNE?

Формулата Nonacne се базира на натурални съставки, подбрани по такъв начин, че ефикасно да подпомагат лечението на акне. В състава на тази добавка може да намерите, червена детелина, сарсапарила, екстракт от семена на грозде, извлек от листа на коприва, витамини C, E, A, B5, B6 и цинк. Всички тези съставки действат комплексно в борбата с възпалителните проблеми с кожните лезии.

ДАЛИ ДОБАВКАТА NONACNE Е НАИСТИНА ЕФИКАСНА?

Nonacne е изцяло иновативен продукт, а неговата ефикасност е потвърдена с всяко позитивно мнение, което получаваме от нашите клиенти. Nonacne по различен начин може да действа на различните видове кожа с акне – затова едни резултати се получават по-бързо, други за по-дълъг период от време. Но голямото преимущество на Nonacne е фактът, че тази добавка помага да се пребори с различните видове акне, както бактериално, така и хормонално, което до голяма степен го отличава измежду другите препарати борещи се с акнето.

ПО КАКЪВ НАЧИН ТРЯБВА ДА СЕ ИЗПОЛЗВА NONACNE?

Капсулите Nonacne трябва да се приемат 2 пъти дневно, най-добре сутрин и вечер.

Обслужване на клиента

ПО КАКЪВ НАЧИН МОГА ДА НАПРАВЯ ПОРЪЧКА?

За да направите поръчка, изберете колко броя, начин на доставка, плащане и попълнете адресната форма. Поръчката може да направите тук.

ПО КАКЪВ НАЧИН СЕ ИЗВЪРШВА ИЗПРАЩАНЕТО НА ПРОДУКТИ?

Изпращането на продукта се извършва в рамките на 48 часа от изпращане на заявката. Времето на пристигане на продуктите до клиента е от 2 до 10 дни (времето може да се удължи за международни пратки). Куриерските пратки стигат след 1-2 дни. Ценим дискретността на нашите клиента – пратките са така опаковани, че никой освен Вас няма да знае какво има вътре.

РЕАЛИЗРАТЕ ЛИ МЕЖДУНАРОДНИ ПОРЪЧКИ?

Да. Извършваме поръчки в Европа, Северна Америка и Азия.

КАКВИ СА РАЗХОДИТЕ ЗА ДОСТАВКА?

Приоритетните пратки изпратени чрез Полската поща са извършвани безплатно. Куриерските пратки се заплащат и стойността е 30 zł.

ПО КАКЪВ НАЧИН МОГА ДА ПЛАТЯ ПОРЪЧКАТА?

Поръчката може да бъде платена чрез банков превод, електронен превод, кредитна карта, разплащателна система PayPal или с наложен платеж.

БЕЗОПАСНО ЛИ Е ЗА МОЕТО ПЛАЩАНЕ?

Да. За безопасността на електроните транзакции отговорност носи фирма DotPay (електронен превод) и PayPal (кредитни карти).