Nonacne

С мисъл за хора, които искат да получат дълготраен и видим ефект в борбата с акнето!

Nonacne für Männer Много хора, които се довериха на добавката Nonacne, постигнаха удовлетворяващи резултати. Продуктът е универсален, затова неговото приложение се препоръчва както за жени, така и за мъже на всякаква възраст. Младежкото акне или това появяващо се при хора над 30 годишна възраст не представлява проблем за Nonacne, тъй като тази добавка може да премахне всички видове възпалителни кожни лезии, причинени от акне!

По какво се различава nonacne?

  • този продукт има както активно действие, така и предотвратяващо – премахва съществуващите пъпки и противодейства на появата на нови кожни промени,
  • помага в премахнето на пустули, зачервявания, черни точки и други несъвършенства в резултат на възпаления на кожата,
  • ефикасен в борбата с акнето предизвикано поради хормонални промени,
  • осигурява чиста, здрава кожа и подобрява състоянието на кожата на лицето,
  • действа по изцяло безопасен начин за Вашето здраве,
  • Съдържа комплекс от уникални съставки, чиито комбинация никога до сега не е събирана в никой друг продукт борещ се с акнето!

А щом говорим за съставките, в nonacne са подбрани най-ефикасните

Nonacne für Frauen Съставките на продукта са подбрани по такъв начин, че работейки заедно да решават комплексно проблема на кожата с акне Всеки има да изпълнява конкретна задача, но заедно могат да премахнат проблема на възпалителните промени на кожата завинаги и ефикасно! В този уникален състав има: червена детелина, извлек от листа от коприва, сарсапарила, извлек от гроздови семена, цинк, ликопен, мед и витамини: C, A, E, B5 и B6.

Какви преимущества имат съставките на nonacne?

Червена детелина - наричана също полска детелина е източник на много ценни микроелементи и една от основните методи за лечение на акне от билкари. Червената детелина е богата на даидзеин, генистеин и формононетин, салицилова киселина, холин, метил салицилат, калций, калий, цинк, фосфор, молибден, витамин В-3, С и Е и бетакаротен. Съдържа изофлавони и действа като естроген – поправя хормоналното равновесие отговорно за акнето. Допълнително е силен антиоксидант, който пречиства организма от излишните токсини.

Сарсапарила - това е билка получавана от корените на растението принадлежащо на сарсапарилата. За първи път е използвано в Южна Америка и Азия. До ден днешен в тези страни Сарсапарилата е натурален, основен метод за лечение на кожни болести. Ефикасността на тази билка е потвърдена с клинични изследвания – тя действа антибактериално и противогъбично, ефикасно премахвайки акнето. Намалява също така възпалителните състояния на кожата и е богат на много ценни минерали: желязо, цинк, мед, йод, манган, силиций и витамини C, A, B, D.

Извлек от семки на грозде - съдържа витамин Е, флавоноиди и линолова киселина, които помагат в защитата на колагена и еластина в клетките. Линоловата киселина омекотява и изглажда кожата, благодарение на което тя става по-здрава и без пъпки. Семките от грозде притежават също така ОПЦ богати на антиоксиданти, които неутрализират действието на свободните радикали в организма и спира процеса на стареене. Освен това ОПЦ може ефикасно да предотвратява появата на пъпки и да поддържа здравия вид на кожата.

Извлек от листа от коприва – притежава лабораторно потвърдени противовъзпалитени и анибактериални свойства. Има силно антиоксидантно, пречистващо и неутрализиращо свободните радикали действие. Копривата спира освобождаването на възпалителните простагландини СОХ-2, развитието на бактерии и има благоприятно влияние на болестта на кожата, в това число и акнето. Антибактериалната активност противодейства както на грам-положителните, така и на грам-отрицателните бактерии, включително и на E.coli.

Витамин C - играе важна роля в процеса за регенериране на кожата. Изследванията потвърдиха, че витамин С може да намали раздразненията и зачервяванията свързани с белези след акне и със самото акне. Възстановява също така увредения колаген, отговорен за еластичността на кожата. Витамин С е източник на антиоксиданти, които намаляват действието на свободните радикали.