Мнения на клиенти

Винаги съм имал проблем с избора на правилния продукт за кожа с акне. Ако вече някой е помогнал – то след това ефектът беше обратен или бързо изчезва. Най-лошо беше по време на бръснене – много драскотини, възпаление на фоликулите и такива неща. Случваха се също така и инфекции. В този абсурд, наскоро прочетох за изцяло новия продукт Nonacne. Преди това не намерих никакви мнения, така че рискувах малко купувайки го. Сега не съжалявам. Nonacne действа много силно върху моите пъпки. Вече не се появяват нови промени, а и черните точки изчезнаха. Най-накрая имам гладка кожа, а и машинката за бръснене престана да бъде мой враг.

- Радек, Чев

На 32 години съм и се боря с тази гадост от 20 годишна възраст. До сега съм направил около милион изследвания, от които нищо не излиза. Моето лице беше една голяма експериментална лаборатория за различни таблетки, антибиотици, мехлеми и мазила след които изглеждах още по-зле. Същото беше и с механичното почистване – пилинг, кавитация и козметички - нулев резултат.... Помислих си, че не съм изпробвала още само най-простото решение – натуралния продукт срещу акне. Прочетох, че съдържа много витамини и билкови добавки и се реших да купя Nonacne. И бях шокирана – помогна! Може би не изцяло, тъй като точно започнах лечението, но виждам някакви резултати, които преди това въобще ги е нямало.

- Беата, Жиелона Гура

През последния месец използвах Nonacne и трябва да кажа, че е невероятен. Преди това харчех много пари за друг препарати за акне + посещения при дерматолог. Или не помагаше изцяло или само за кратко време. Откакто взимам Nonacne, на лицето ми не се е появила нито една пъпка, подобрението беше поетапно, но най-накрая успях да овладея това бойно поле.

- Бартек, Ясло

Акнето ме притеснява повече от 8 години... Вече загубих вяра в това, че ще успея да си възвърна нормалната и здрава кожа. Всеки, който се бори с този проблем знае, колко време и пари поглъща лутането по дерматолози, аптеки и тестване на неизвестно какви чудеса за акне. Вече ми беше писнало и заложих на Nonacne. Препоръча ми го приятелка, която беше започнала използването на този продукт. В началото бях настроена песимистично към поредното “чудо”, но първите резултати видях още след 3 дни! Пъпките започнаха да изчезват. Днес минават 2 месеца от моето лечение и ефектите са наистина задоволителни. Изчезнаха даже ужасните зачервявания. Горещо го препоръчвам!

- Гражъна, Бялъсток

Nonacne ми помогна след втората опаковка. Имах много черни точки на брадата, челото и отстрани на лицето. Появиха се също така пъпки и болезнени пустули. Благодарение на закупуването на Nonacne всичко засега изчезна. Радвам се, че не изхарчих пари на вятъра. Nonacne наистина е ефикасно средство срещу акне и кожни промени.

- Камила, Влоцлавек

Ах, тази добавка от днес е любимата ми против акне! Настъпи за мен преломен момент – видях първите резултати, пъпките изчезват като камфора, а аз ще започна да празнувам. Благодаря Nonacne!

- Марцел, Варшава

Винаги ще препоръчвам Nonacne на всички мои познати. Просто е най-ефикасния препарат за акне какъвто съм използвал. А съм пробвал много. Благодарение на него си възвърнах самочувствието и най-накрая изглеждам като човек.

- Магдалена, Валбжъх

При мен проблемът с акнето изглежда така: никакво излизане на партита, никакво излизане на бира с приятели, нула излизания на пица (която засилва проблема) не споменавайки за каквито и да било срещи. Тотална изолация. Просто се срамувах да се покажа на хората гледайки напредналото акне на моето лице. Това беше кошмар. Разбира се изпробвала съм антибиотици, които не може да се взимат постоянно, а също така кремове, таблетки. Това беше борба с вятърни мелници. Помислих си, че си заслужава да инвестирам в нещо по-скъпо – пък може и да помогне. Първо ми попадна Nonacne и вече с него ще остана. Няма да го сменям с друг. В моя случай направи чудеса. Най-накрая мога да започна да живея като човек :)

- Олка, Здунска вола